Pannacotta med yoghurt och havtorn


Till 4 port behöver du:

Havtornspuré
Ca 125g frysta havtorn
Ett par msk socker (efter behag!)
Koka upp, mixa och sila av kärnorna.

Gelatin
Blanda 2 tsk gelatinpulver med 2 msk vatten och låt svälla en stund. Smält gelatinet i havtornspurén och låt svalna lite.

Yoghurt
4 dl turkisk yoghurt
Socker och vaniljsocker efter behag

Blanda ner lite av yoghurten i purén  innan du blandar all puré med yoghurten. Smaka av med mer socker om du tycker att det behövs. Häll upp i fyra portionsglas och låt stå i kylen några timmar.

Det här receptet har jag hittat på, med lite hjälp av olika recept som jag använt som inspiration. Nästa gång ska jag ta lite mindre mängd havtorn och blanda i grädde.
 










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Korsstygn och kurbits